Headlam meldt vanuit Zutphen: “Onze collectie vinylvloeren is uitgebreid met maar liefst vier collecties: Navajo, Saffier, Woodstock en Woodland. Elk met hun eigen trendy kleurenpaletten en fraaie dessins, waaronder ook het populaire visgraatpatroon. Stuk voor stuk opvallende eyecatchers!”

“Ontdek onze nieuwe Navajo-collectie, beschikbaar in 6 trendy houtkleuren en 2 realistische tegelmotieven. Deze vloeren bieden niet alleen een eigentijdse uitstraling voor het interieur, maar zijn ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Het creërt een leefruimte die zowel stijlvol als functioneel is!”

“De Saffier-collectie bestaat uit 4 trendy houtkleuren, 2 realistische tegelmotieven en 2 eigentijdse granietpatronen, sluit zo aan op diverse designbehoeften. De Saffier zorgt voor een frisse, eigentijdse uitstraling.”

“Laat je inspireren door de populaire visgraatvloertrend met onze Woodstock-collectie. Met 8 moderne houtkleuren, waarvan 4 met een verfijnd visgraatpatroon, biedt deze collectie de tijdloze elegantie van visgraat, gecombineerd het gemak in onderhoud. De perfecte keuze voor een trendy en praktische vloer!”

“Of je nu op zoek bent naar een warme, rustieke uitstraling of een eigentijdse en strakke stijl, de Woodland-collectie heeft de perfecte houtkleur voor jouw project. Verkrijgbaar in 7 unieke houtkleuren.”

“Het vinyl van vandaag is allang niet meer het ‘zeiltje’ van vroeger. Laten we de opvallende voordelen van vinyl eens op een rijtje zetten: Eenvoudig in onderhoud, Overal toepasbaar. Ook uiterst geschikt voor vochtige ruimtes. Verkrijgbaar in talloze (hout)dessins. Toegankelijke prijsklasse. Duurzaam. Eenvoudig te installeren. Uitermate geschikt voor vloerverwarming (mits volledig verlijmd).

https://lifestyle-interior.nl/product-categorie/vinyl/