FN Neuhofer presenteert tijdens DOMOTEX in Hannover een aantal nieuwe producten. Het Oostenrijkse familiebedrijf is een vaste deelnemer van de beurs toont drie nieuwe producten waarop de eerste reacties al heel positief zijn, zo zegt CEO Franz Neuhofer.

“DOMOTEX is voor ons een fantastische start van het jaar en ik ben dan ook zeer verheugd met de vele internationale bezoekers aan onze stand. We zijn een vernieuwend en tegelijk innovatief familiebedrijf en deze editie van de beurs is de perfecte start van ons 374e jaar.”

FN ACUSTICOWaterproof

FN ACUSTICO is als plaatmateriaal inmiddels verkrijgbaar in een waterdichte versie die in badkamers, wet rooms en zelfs buiten kan worden toegepast. Gemaakt uit watervast plastic en een film coating op de stroken kan FN ACUSTICO Waterproff dus overal worden gebruikt.

 FN ACUSTICOPaint on

Deze serie akoestische panelen heeft een witte film die overgeschilderd kan worden. Elegant en minimalistisch, passend in iedere ruimte en te beschilderen met iedere oplosmiddelvrije verf. Deze versie ziet u bovernaan het bericht.

FN ACUSTICOSolid

FN ACUSTICO Solid combineert uitstekende geluidsabsorptie met een aantrekkelijk ontwerp en de positieve eigenschappen van massief hout. De panelen zijn verkrijgbaar in dennen, lariks (ook toepasbaar buiten) en de zogeheten Koningin van de Alpen; Zwitsers dennen. Van de laatstgenoemde houtsoort wordt zelfd beweerd dat dit hout een positieve invloed heeft op hart en bloedvaten. Eenvoudig te monteren in iedere huis- of slaapkamer en dus niet allen mooi als akoestisch wandpaneel maar ook nog eens gezond volgens de fabrikant.