Het Duitse vloerenmerk IPC is er in geslaagd om hoogkant parket als pvc-decor te ontwikkelen en dat was nogal een technische uitdaging.

Het heeft ruim 2 jaar geduurd en het streven was om het verschil niet te kunnen zien met echt hout, en dat is volgens Holland Top Floor dat dit model op de markt brengt absoluut gelukt door met name het echte hout te fotograferen. Daarnaast loopt de structuur van het ‘hout’ ook echt overdwars in de zelfde richting en zijn de vloeren voorzien van 2 echte matte laklagen. “De uitstraling is onmiskenbaar en niet van echt te onderscheiden”, zo klinkt het vanuit Twente.

“Hoogkant parket heeft een tijdloze uitstraling en voegt een gevoel van elegantie en luxe toe aan elke ruimte. De eerste (showroom)vloeren zijn inmiddels gelegd en het resultaat is echt verbluffend. Na een ronde met stalen door Nederland kregen we bijzonder positieve reacties en er werd door verschillende partijen al gesproken over een nieuwe trend. De collectie bestaat uit 12 kleuren waaronder 2 formaten, de 7 mm (fineliner) en de 20 mm strookjes, alles op het authentieke formaat.”

Voor wie meer informatie nodig heeft, óf er direct mee aan de slag wil, kan zich melden bij Holland Top Floor, exclusief verdeler van IPC Vloeren in Nederland. Er zijn handwaaiers, hele delen of presentatieborden beschikbaar. info@hollandtopfloor.com