Op donderdag 1 juni opende het centraal gelegen INTR. Point op Industrieterrein ‘De Veldkamp’ in Hengelo officieel haar deuren! Ruim 100 Twentse woninginrichters bezochten het nieuwe INTR. Point bij de feestelijke opening. Vestigingsleider Jan Bos van INTR. (rechts op de foto hierboven) en Gerard Gerrits, Wethouder van Gemeente Hengelo (links op de foto) knipten samen het spreekwoordelijke ‘lintje’ door. Hiermee was de opening van het nieuwe INTR. Point een feit.

De gasten van INTR. werden getrakteerd op een hapje en een drankje en konden ondertussen hun technische kennis bijspijkeren met productdemonstraties van toonaangevende leveranciers zoals onder andere Forest, Unifloor, Estillon (foto helemaal onderaan), Rubio Monocoat, Coulisse, Union, Uzin, Wolff en Pallmann.

Met het nieuwe INTR. Point biedt INTR. de groeiende klantenkring uit Hengelo en omgeving met ruim 400m2 bedrijfsruimte volop nieuwe mogelijkheden. Naast een groot magazijn en showroom is er bijvoorbeeld ook ruimte voor producttrainingen. Om de Twentse woninginrichter, projectinrichter, ZZP-er en parketteur nóg beter te kunnen bedienen zijn ook de openingstijden verruimd. Het nieuwe INTR. Point is geopend van 07.00 uur tot 17.00 uur.

Het nieuwe INTR. Point is onder architectuur ontworpen en voldoet aan alle huidige duurzaamheidseisen. Het afhaalpunt is gelegen op een goede zichtlocatie nabij de A1 aan de Lemerij 10 in Hengelo (Industrieterrein De Veldkamp). www.intr.nl