Hoe groot of klein een kamer ook is, de kleur van de vloer heeft altijd een invloed op het gevoel van ruimte. Lichte vloeren kunnen een kamer echt verruimen. “Met een lichtkleurige PVC vloer van Moduleo haal je rust en sereniteit in huis. Voor vlekken op de vloer hoef je niet bang te zijn want een PVC vloer is bestand tegen vlekken en is makkelijk te onderhouden”, zo stelt producent IVC.

Een lichtkleurige vloer vormt de ideale basis voor een interieur vol contrast. Een lichte vloer weerspiegelt luxe en past perfect bij andere materialen en kleurrijke designelementen in de kamer.

De PVC vloeren van Moduleo zijn stuk voor stuk geïnspireerd op de natuur en door de speciale technieken die worden toegepast zien de vloeren er hyperrealistisch uit. Ze worden ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Avelgem, België. “Elke Moduleo vloer heeft haarscherpe details door de textuur van de toplaag. Door dit unieke “embosseringsproces” komt het kleinste details van elk hout- en steendesign tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur zie en voel je de diepte van de houtnerven en de noesten.”

“De vloeren kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming, kunnen tegen een stootje door een gepatenteerde coating die krassen tegengaat en PVC stoot water af zodat je hem ook in de badkamer en keuken kunt leggen. Bovendien is PVC veerkrachtig en reduceert het loop- en doorgangsgeluid tot een absoluut minimum, dit betekent dat je een hele stille vloer in huis hebt”, aldus het merk.

www.moduleo.nl