Als partner voor de vloerenspecialist is Plinten & Profielen Centrale continue bezig met het uitbreiden en innoveren van het assortiment. Nu ook weer met een nieuw merk aluminium profielen; Vloer-Profielen.

De aluminium vloerprofielen van Vloer-Profielen zijn niet alleen een eye-catcher in huis voor een super strakke afwerking, ze dienen ook een praktisch doel; het netjes wegwerken van ongelijkheden, overgangen en hoogteverschillen.

Met de verschillende basiskleuren en twee verschillende lengtes in een overzichtelijke display heb je 95 procent van de benodigde oplossingen binnen handbereik. Het basis assortiment bevat dilatatieprofielen, hoeklijnprofielen en overgangsprofielen. De profielen uit het assortiment zorgen voor een super strakke overgang en zijn passend bij iedere woonstijl.

 

Voor het net gelanceerde merk Vloer-Profielen zijn een hoogwaardige display en website ontwikkeld. Met de display heb je in de showroom een overzichtelijke presentatie van alle hoogwaardige aluminium profielen die bij Vloer-Profielen beschikbaar zijn direct voor het grijpen.

Meer weten over deze aantrekkelijke display? Ga naar www.plintenenprofielencentrale.nl