Mama-vlogster Kelly Caresse, van de mama lifestyle blog Kellycaresse.nl, kiest voor een PVC designvloer van mFLOR in haar nieuwe woning. Bekijk hier haar verhuis vlog. Vanaf 1m40s valt de keuze op de geliefde Authentic Plank collectie in de nieuwe kleur Ferne.

De fabrikant meldt: “Bij mFLOR gaan veiligheid en gezondheid boven alles. Onze designvloeren voldoen aan de strengste normen en daarnaast hanteren we dezelfde strikte richtlijnen die gesteld worden aan kunststof materialen van speelgoed en aan verzorgingsartikelen voor kinderen die in de mond gestopt mogen worden. Zo weet ook Kelly zeker dat haar kinderen straks veilig en onbezorgd op de vloer van hun nieuwe huis kunnen spelen.”

“Inmiddels is de vloer vakkundig geïnstalleerd in de toekomstige woning van Kelly en haar gezin. Bekijk hier het prachtige resultaat. De gekozen kleur Ferne combineert erg mooi bij de verschillende muurkleuren in dit huis. Deze populaire Authentic Plank vloer is voorzien van In Register Embossing, ook wel  ‘Natural Touch’ genoemd. Door de zichtbare structuren en voelbare knoesten is de vloer nagenoeg niet te onderscheiden van echt hout.”

mFLOR sluit af: Meer inspiratie? Bekijk onze volledige collectie hier.

Ik verbaas me een beetje over het verschijnsel mama-vlogster: welke mama gaat er nou online kijken hoe een andere mama met andere kinderen haar ding doet? Lekker zelf uitvogelen! Maar nee, er zijn blijkbaar heel veel mensen die dit doen. Ik weet het, ik ben zo 1966…