Met het platformconcept Designvloer WOOD zet MEISTERWERKE onder het merk MEISTER haar succesverhaal voort als pionier op het gebied van designvloeren voor een gezondere woonomgeving. In het omvangrijke assortiment met de slogan ‘Driedubbel PVC-vrij’ staan drie verschillende productvarianten ter beschikking.

Het platformconcept ‘Designvloer WOOD’ omvat houten designvloeren van het MEISTERWERKE-assortiment, met vier decors voor elk van de drie productvarianten: MeisterDesign. comfort is de comfortvloer met dubbele kurklaag, MeisterDesign. next beschikt over een natuurlijke geluiddempende laag van kurk en MeisterDesign. flex is de variant met de meest gering opbouwhoogte, wat dit product ideaal maakt voor renovatiewerkzaamheden. Alle drie de productvarianten beschikken over een hoogwaardig Puretec Plus-oppervlak. Deze transparante polymeerlaag op basis van PUR creëert een authentiek patroon met extreem heldere kleuren. De bescheiden patroonherhaling zorgt voor een bijzondere veelzijdigheid en afwisselende uitstraling. Gekozen kan worden uit landhuisdelen (14 decors), korte planken (20 decors) en moderne grote tegels (6 decors) in drie verschillende formaten.

Alle vloeren beschikken over een natuurlijke, dus niet chemisch behandelde, antibacteriële toplaag. Ze zijn 100% Made in Germany en uitgerust met een AquaStop-impregnering van de randen, wat ze watervast maakt (next: 24 uur/comfort en flex: 4 uur). De PVC- en ftalaatvrije designvloer WOOD is onderscheiden met de Blauwe Engel en het keurmerk van het eco-INSTITUT.

Met designvloer MeisterDesign. allround DD 700 S heeft MEISTERWERKE vanaf 1 maart 2023 nog een gezondheidsvriendelijke designvloer in het assortiment. Maar ook op het gebied van milieuvriendelijkheid is dit een bijzondere vloer!

Watervast, gezondsheidsvriendelijk en recyclebaar: De nieuwe designvloer MeisterDesign. allround DD 700 S is een echt multitalent. Met een reeds geïntegreerde geluiddempende onderlaag is de vloer met een renovatievriendelijke dikte van slechts 5,5 mm en het gepatenteerde Multiclic-kliksysteem eenvoudig te leggen en dankzij de gebruiksklasse 23/33 is de vloer bijzonder geschikt voor privéruimten die veel worden gebruikt, zoals de keuken, de gang, maar ook voor openbare ruimten, zoals cafés, winkels of hotellobby’s. De korte planken (1290 x 244 mm) zijn verkrijgbaar in acht hoogwaardige decors, die dankzij de ultramatte lak en bescheiden patroonherhaling een bijzonder authentieke uitstraling krijgen.

MeisterDesign. allround is echter niet alleen recyclebaar, maar bestaat ook uit gerecycled kunststof en voldoet daarmee nu al aan de toekomstige vereisten van bijzonder duurzaam producten. De innovatieve speciale Recycling-Mineral-Core-plaat bestaat naast minerale bestanddelen voor ca. twee derde uit gerecycled kunststof van Post-Consumer-producten.

Meer informatie op

https://www.meister.com/nl/producten/designvloer.html