De producten van mFLOR staan voor kwaliteit, in alle opzichten, aldus de producent. De PVC vloeren van mFLOR zijn opgebouwd uit verschillende lagen, waarbij mFLOR bij iedere laag bewuste keuzes maakt om zo een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen aanbieden. Ieder detail is weloverwogen en heeft invloed op de kwaliteit en uitstraling van de vloer. Daar hoort ook een hoogwaardige merkuitstraling bij!

Daarom introduceert mFLOR in 2020 een volledig nieuwe look en feel, passend bij de hoge kwaliteit van onze producten. Dit komt onder andere tot uiting in de nieuwe brochure, de displays en de nieuwe website. Ontdek het zelf op www.mflor.com

“Een vloer kies je met gevoel én verstand. Bij mFLOR kiezen we bewust voor duurzame, betrouwbare en veilige designvloeren. In het belang van jou én het milieu. Wij combineren natuurechte dessins met de allerhoogste kwaliteit materialen. Daardoor kan je genieten van een sfeervol en praktisch interieur. Alle comfortabele voordelen van PVC vloeren met een uitstraling die niet van echt natuursteen of hout te onderscheiden zijn”, zo stelt het merk.

“De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee dé sfeerbepaler voor elke ruimte. Het deel dat je het minst snel ‘even’ vervangt. Kies je voor een vloer, kies dan bewust. De keuze voor mFLOR is een keuze voor comfort. Deze vloeren zijn sterk, stil, warm en licht in onderhoud met een natuurlijke uitstraling. Duurzaam en veilig voor een verantwoorde toekomst. Met mFLOR creëer je een plek die je beleeft met al je zintuigen.”

Om dit te illustreren gebruikt mFLOR de volgende vergelijkingen:

Zien

Zie de mooiste, natuurechte dessins. Niet te onderscheiden van echt hout of steen.

Voelen

Voel de natuurlijke structuren met ‘mFLOR Natural Touch’.

Horen

Ervaar de aangename akoestiek en het prettige loopgeluid.

Ruiken

Geniet van een fris en veilig binnenklimaat door de minimale emissies.

Proeven

Proef de sfeer die je met een vloer kunt creëren.

www.mflor.com