Softe kleuren in het interieur zorgen voor een fris en ruimtelijk effect en zijn op dit moment actueel. In de PVC-vloeren collectie Roots van Moduleo zijn deze pasteltinten dan ook verwerkt.

In de collectie “Breeze in the North” zitten zowel hout als tegeldessins in pasteltinten of vergrijsde houtsoorten die perfect passen bij deze zachte kleurstellingen. Het kleurenpalet bestaat uit kristalheldere schakeringen, ijsblauwe nuances en verschillende pasteltinten. Meng frisse witte kleuren met grijze houtstructuren en natuurlijke ruwe stenen en voeg dan ook nog zachte metalen accenten toe voor een iriserende Noordse sfeer. Het resultaat: een rustgevend interieur met een outdoor twist.

De Moduleo PVC-vloeren zijn even levendig als de natuur zelf en voor een deel gemaakt van gerecycleerde materialen. Zo is dan ook het doel van Moduelo om tegen 2030, 40% gerecycled materiaal in de vloeren te hebben. Omdat op een vloer echt geleefd moet worden, kunnen deze PVC-vloeren tegen een stootje. Waterspetters in de badkamer, een ongelukje in de keuken of een boek dat in de slaapkamer uit je handen glipt, dat hoort bij het leven. Huizen zijn bedoeld om in te wonen. Daarom zijn deze vloeren gemaakt om lang mee te gaan en zich aan elke levensstijl aan te passen. Daarnaast zijn nóg meer vloeren uit de collectie uitgebreid met ‘embossed in register’. Dit proces brengt de kleinste details van elk houtdessin tot leven. De realistische reliëfstructuur maken de nerven en knoesten echt tastbaar.

De PVC-vloeren van Moduleo zijn volgens de fabrikant gemakkelijk te onderhouden, slip- en waterbestendig, kras- en vlekbestendig en hebben een garantie tot 25 jaar. Ook kunnen de vloeren in combinatie met vloerverwarming of -koeling worden geïnstalleerd.

www.moduleo.nl