PPC introduceert een innovatieve nieuwe tool die is ontworpen om het werk van vloerprofessionals te vereenvoudigen. De nieuwe egaline rekentool, nu beschikbaar op de PPC-website, stelt gebruikers in staat om snel en nauwkeurig het benodigde aantal zakken egaline voor hun projecten te berekenen.

Deze gebruiksvriendelijke tool maakt het proces van vloervoorbereiding aanzienlijk eenvoudiger. Gebruikers hoeven alleen de vereiste laagdikte en de totale oppervlakte van hun project in te voeren, waarna de tool direct aangeeft hoeveel zakken egaline nodig zijn. Dit helpt niet alleen om tijd te besparen tijdens het planningsproces, maar draagt ook bij aan kostenbesparing en minimaliseert materiaalverspilling. Bovendien houdt de tool automatisch rekening met de minimale en maximale toegestane laagdikte voor verschillende producten, specifiek aangepast voor de merken die PPC verkoopt, zoals Stauf, Thomsit, Wakol en Kerakoll.

Naast de innovatieve egaline rekentool breidt PPC haar assortiment uit met nieuwe ondervloeren: de PPC LVT click ondervloer is perfect geschikt voor vloerverwarming, heeft een 10 dB geluidsreductie, is 100% recyclebaar en beschikt over CS-waarde 500 kPa en  een warmteweerstand van 0.015 m² K/W. Geschikt voor klassieke en rigid LVT vloeren en aantrekkelijk geprijsd

De PPC basicblue 2 mm laminaat ondervloer is een perfecte instap/basisondervloer voor laminaat: damp remmend, voorzien van een overlap en aantrekkelijk geprijsd.

PPC heeft de nieuwe ondervloeren ook toegevoegd aan de handige ondervloerenzoeker. Deze ondervloerenzoeker is zo ontworpen dat je voor iedere ondergrond en vloer de juiste ondervloer kunt vinden, gebaseerd op technische specificaties. Dit zorgt ervoor dat je in vijf simpele stappen altijd de juiste ondervloer hebt, perfect afgestemd op jouw vloerkeuze.

Benieuwd naar de PPC egaline rekentool, de nieuwe ondervloeren of de ondervloerenzoeker? Kijk op de website van PPC voor meer informatie:  www.plintenenprofielencentrale.nl/