De ROYL Outdoor van RIGO Verffabriek gaat verder onder de koninklijke naam ROYL Olie Exterieur #4570. Als laatste ROYLty in lijn, draagt deze olie nu ook een prachtige, nieuwe mantel. Deze ‘jongste telg’ in de koninklijke familie maakt de lijn van ROYL oliën van RIGO Verffabriek compleet. Hoera! Hoera! Hoera! klinkt het zoals het bij een koninklijke aangelegenheid betaamt.

Qua technische aspecten is de olie – speciaal voor buitenhout ontwikkeld – zichzelf gebleven. ROYL Olie Exterieur is gemaakt op basis van plantaardige olie en dringt diep in de poriën van het hout en beschermt daardoor het hout langdurig van binnenuit tegen water, vuil en weersinvloeden.

De ROYL Olie Exterieur is aan te kleuren met maar liefst 24 standaard kleuren. Daarmee kun je eindeloos combineren. De 1 componentige olie heeft een extra UV bescherming. Een aangekleurde ROYL Olie Exterieur geeft zelfs een nog betere bescherming tegen veroudering door zonlicht.

Een zeer koninklijke olie die geschikt is voor buitenhout zoals vlonders, schuttingen, tuinmeubelen en andere houten buiten oppervlakken. Barst en bladdert niet. Je vindt de olie in je groothandel.

Kijk voor meer informatie op www.rigoverffabriek.nl/producten/royl/royl-olie-exterieur-4570

Hier kun je ook de kleuren downloaden voor een eerste indruk. Let op: dit geeft een indruk van de kleuren verwerkt op eikenhout.