Floorify betonlook tegels spelen in op de interieurtrend van het moment: naadloze oppervlaktes met een heel natuurlijk effect.   De Floorify vinyl tegels hebben dezelfde uitstraling als beton, terrazzo of ceppo di gre, zonder de nadelen. Ze zijn kenmerkend door hun groot XL formaat van 60 op 90 cm.

Het extra grote formaat maakt voegen nagenoeg onzichtbaar en het plaatsen snel en eenvoudig.  Door hun sterkte en beperkte dikte zijn ze ideaal voor renovaties. Floorify vinyl planken en tegels klikken makkelijk in elkaar. Je legt ze zwevend en hoeft ze niet te verlijmen. Snijden, klikken en klaar!

De ideale keuze voor de bijzondere flexwerkplek Ivy Office in Hilversum. De 2 jonge eigenaressen, Marcella en Jella,  waren op zoek naar een natuurlijke, rustige en  mooie vloer voor hun co-working concept waar mensen in alle rust kunnen werken en samenkomen.  Zij kozen de Floorify betonlook vloer Pebble Beach – F030. In combinatie met het minimalistische interieur straalt de vloer je tegemoet. “Het design was absoluut doorslaggevend, deze paste perfect in ons concept. Verder komt er veel volk over de vloer bij Ivy Office. De vloer moest dus ook wel stevig zijn en tegen een stootje kunnen. Bovendien is onze Floorify betonlook vloer vlek-en waterresistent en is hij ook makkelijk te reinigen.”

Mensen die naar een co-working space komen, willen werken of vergaderen in een stille rustige omgeving, waar je geen overlast hebt of veroorzaakt.  De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify vloer en Comfort ondervloer creëert een heerlijk zacht loopoppervlak én een akoestische laag. Het resultaat? Bij Ivy Office kan je heerlijk rustig en ongestoord werken. Geluiddempend en daarom ook voor commercieel gebruik zeer geschikt. “We zijn heel erg tevreden met onze Floorify vloer, die echt die betonlook heeft waar we naar op zoek waren. De perfecte keuze voor ons concept en ideaal als projectvloer.”

Inspiratie opgedaan om jouw bestaande interieur of project een nieuwe uitstraling te geven?

Bekijk de Floorify vloeren op groot formaat bij een verdeler in je buurt of bestel snel en makkelijk gratis stalen via de site.

www.floorify.com