Rubio Monocoat gaat door met het leveren van orders en er kan nog steeds bij het kantoor in Haarlem worden afgehaald. Lex Schaap van Rubio Monocoat licht toe.

“De zaak loopt nog goed door. De showroom is wel gesloten en afhalen is alleen mogelijk als er eerst besteld is. De klanten blijven buiten wachten en we zetten het in de auto. Op kantoor werken we met minimale bezetting van 2 man. De rest werkt thuis. Gelukkig is iedereen nog gezond.”

“De orders lopen goed door. Veel consumenten gaan aan de slag met hun tafel en schutting. Tevens restaurants, bars, etc nemen nu de tijd om onderhoud te plegen. En al onze klanten leveren gewoon hun vloer, tafel, keuken, etc uit. Er komen alleen bijna geen orders binnen, dus hun agenda voor mei, juni  en juli is akelig leeg. Dus dat gaan wij straks ook merken. Maar we zijn sterk genoeg om dat te kunnen overleven.”

“Ik denk niet dat er veel gaat veranderen in de branche. Wellicht dat een paar bedrijven het niet overleven, maar er zullen geen wezenlijke veranderingen komen. Hooguit dat er meer op afspraak wordt gewerkt, zowel voor vertegenwoordigers als voor showroombezoek. Stay safe!”