Greige, oftewel het nieuwe wit, heeft de interieurwereld veroverd met zijn veelzijdigheid en tijdloze elegantie. De perfecte mix van grijs en beige, greige. Dit resulteert in een verfrissende en toch verwelkomende kleur die perfect past bij elke stijl en ruimte.

“De pvc-vloeren van Moduleo vormen de ideale basis voor een interieur vol contrast. Een greige vloer voegt luxe toe aan elk interieur en past perfect bij andere materialen en kleurrijke design accessoires. De pvc-vloeren van Moduleo zijn stuk voor stuk geïnspireerd op de natuur en door de speciale technieken die worden toegepast zien de vloeren er realistisch uit. Ze worden ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Avelgem, België. Moduleo vloeren hebben haarscherpe details door de textuur van de toplaag. Door dit embossing proces komt het kleinste details van elk hout- en steendesign tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur zie en voel je de diepte van de houtnerven en de knoesten”, aldus de fabrikant.

“De PVC-vloeren van Moduleo zijn gemakkelijk te onderhouden, slip- en waterbestendig, kras- en vlekbestendig en hebben een garantie tot 25 jaar. Ook kunnen de vloeren in combinatie met vloerverwarming of -koeling worden geïnstalleerd.”

www.moduleo.nl