Ntgrate lanceert collectie 2.0. Samengevat bestaat collectie 2.0. uit een “heuse color splash van modieuze nieuwe ‘Fair’ kleuren – black & white en crème & donker bruin combinaties – en 2 gloednieuwe dessins ‘Sharp’ en ‘Bold’. De collectie is beschikbaar in tegels en rollen en kan ook in gewaagde snijvormen versneden worden. Meet ‘Versatile’ shapes”, zo meldt de Belgische fabrikant van geweven vinyl.

De collectie werd recent gelanceerd op Architect at work Barcelona en werd alvast op de Spaanse markt enthousiast onthaald. Het merk kiest voor een zeer persoonlijke benadering en deelt de varianten in naar een mensentype. Een mooi voorbeeld van storytelling. Ik laat de citaathaken even weg, maar u begrijpt dat dit de woorden van ntgrate zijn.

Sharp. Pijlsnel vooruit.

Jij kiest altijd de juiste richting. Waar anderen links of rechts verdwalen, loop jij een eigen weg. De pijlen in het hout vertellen jou precies waar je heen wil gaan. Scherp van geest schiet je recht op je doel af. Sharp combineert de warme uitstraling van een plankenvloer met alle voordelen van geweven vinyl. Dit nieuwe design is beschikbaar in 6 all-time favourite tinten. Ga voor classy chic met  ‘Claire’ of voor donkerbruine tegenhanger ‘Bruno’. Ook de fanaten van black & white vinden hun gading met gebroken wit ‘Pearl’ en mat zwart ‘Mauro’. Dankzij de afmeting van 1.000 x 250 mm zijn de legmogelijkheden van Sharp heel divers. Kies voor visgraat, ga voor een dynamische ‘zig-zag’ of creëer een schouwspel van planken in 1 of meerdere kleuren.

Fair. I’m straight with a twist.

‘Collectie 2.0.’ vult het bestaande ‘Fair’ gamma met maar liefst 17 energieke tinten aan. Laat je onder dompelen in een heuse color splash van kleuren, gebaseerd op moeder natuur:

  • 4 groentinten, gaande van ‘Esmée’, een diepgroene smaragd tint, ‘Hazel’, ‘Chloé’ tot de lentefrisse ‘Myrthe’
  • Van ‘skinn’ tint ‘Inez’ tot ‘Sienna’, een zachtroze en stoere koperkleur , tot de roestrode ‘Coralie’
  • Ontdek het boeket van vrolijke bloem tinten zoals het warmgele ‘Camille’, het ‘vuurrode ‘Suri’ en intense paarstinten ‘Viola’ en ‘Fleur’.
  • Of neem een duik in diepblauw ‘Océane’, koningsblauw ‘Henri’ en royaal ‘Albert’

Naast deze color rush kan je ook perfect opteren voor een Black & White combinatie. Aurore, zuiver als wit goud en kristal combineert perfect met de mat zwarte ‘Leila’ of de schitterende ‘Raven’.

Bold. Bold and beautiful.

Jouw leven is geen rechte lijn. Jij danst door je dagen. Rond en rond en rond. Op de vloer zie je het dynamische ritme van je bestaan. Je eindigt waar je begon, in cirkels van gepolierd beton. Bold. The circles of life. Dit nieuwe patroon wordt zowel in een koele (Pierre) als een warme (Stan) grijstint in tegels van 500 x 500 mm gebracht.

Op de foto staat de kwaliteit Bold Pierre.