Morgen begint in Rotterdam de beurs Architect@work. Een van de exposanten is de Belgische vloerenfabrikant ntgrate, dat projectvloerbedekking uit zeer strak geweven vinyl maakt. Tijdens de beurs introduceert het merk een aantal nieuwe kwaliteiten. Het bedrijf kiest er voor om de klant zeer persoonlijk te benaderen: zeg mij wie je bent en dit is de vloer voor jou. Alle kwaliteiten hebben een voornaam en een persoonlijkheid: rustig of juist impulsief, speels of introvert. Een mooi staaltje van slimme marketing.

In de woorden van ntgrate: “Ontdek de nieuwste generatie van geweven vinyl vloerbekleding. Een inspirerende collectie van 6 designs en 62 nieuwe kleuren, aangepast aan de persoonlijkheid van elke klant. Ontmoet noble Melvin, wild Luna, fair Ruby and co. Maak kennis met de ntgrate® familie. De nieuwste generatie vloerbekleding die zich aanpast aan elk karakter: van gentle elegant tot dynamisch brave. En dat maakt de ntgrate familie zo bijzonder.”

En doorrrr: “Met ntgrate® verleg je grenzen. Aan de basis ligt dan ook onze grenzeloze zoektocht naar inspirerende trends. Wil je een vernieuwende vloer? Kijk dan vooral buiten de lijnen.Onze designers en technici gingen op stap met trendwatchers, modeontwerpers en kleurexperten. Overal ter wereld vonden ze ideeën: van retro fotografie in Berlijn tot moderne kunst in New York. Het resultaat? Een uitgebreide collectie vloerbekleding met uitgesproken vormen, kleuren en karakters.”

Allemaal leuk geformuleerd, maar wat houdt het precies in?

“Vormen: Ntgrate is er in tegelvorm (50x50cm), rolvorm (2m) en klic planken. Zoek je nog meer effect? Kies dan voor de uitdagende snijpatronen.  Kleuren: Mistig grijs. Smaragdgroen. Dieprood. Strak antraciet. Onze ontwerpers trokken naar het buitenland en werden kleurenvangers. Egaal beige of wild patchwork? Alles is mogelijk. Karakters: Elke lijn heeft een eigen gezicht. Interne en externe designers werkten motieven uit op basis van tientallen namen en persoonlijkheden. Zit je eigen naam ertussen? Dat kan geen toeval zijn.  Ontdek de nieuwe collecties in geweven vinyl vloerbekleding.” Op naar Ahoy in Rotterdam morgen en overmorgen!