Bij Uzin Utz Nederland in Haaksbergen wordt volop doorgewerkt, zij het met aanpassingen. Een reactie van Ilse van Bodegom op de vraag hoe het bedrijf in deze uitzonderlijke tijd blijft functioneren.

“Bij Uzin Utz Nederland draait alles “gewoon” door. Op dit moment  hebben wij bij Uzin Utz Nederland gelukkig geen besmettingsgevallen. Wij hebben alle maatregelen getroffen om te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt en dat onze medewerkers ziek worden. Onze productie draait op dit moment in verschillende ploegen op volle toeren én er worden extra voorraden gereed product en grondstoffen aangelegd.
Daarnaast worden er in het hele land voor Uzin Utz Nederland extra voorraden bij de vestigingen van INTR. aangelegd zodat onze klanten indien nodig, de materialen  in de buurt op kunnen halen. Wij zullen dit, indien nodig, op het moment van bestellen met de klant afstemmen.”

“Ondanks de vermindering van persoonlijke bezoeken blijven we onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen. Onze Technisch Commercieel Adviseurs en Verkoop Binnendienst zijn optimaal bereikbaar en blijven met iedereen in contact via e-mail, telefoon, videoconference of andere communicatiemiddelen.”

“Tot nu toe lopen alle orders redelijk door. Het is lastig om te zeggen hoe de branche er uit ziet als het virus onder controle is, want we hebben geen idee hoe lang dit nog gaat duren. Als deze situatie nog lang aanhoudt, kunnen wij ons voorstellen dat het zorgelijk wordt. Want, blijven opdrachtgevers opdrachten verstrekken? Dat is allemaal onzeker. We doen er in ieder geval nu en in de toekomst, alles aan om onze klanten optimaal te bedienen en denken graag met onze klanten mee.”

“Voor nu: blijf gezond en pas goed op jezelf.”