PPC (Plinten & Profielen Centrale) heeft haar assortiment uitgebreid met de producten van James, een merk dat sinds 1927 bekend staat als expert in het onderhouden van harde vloeren, tapijt en meubelstoffen.

Met het toevoegen van James, beroemd om zijn effectieve aanpak van uitdagende vlekken zoals koffie, rode wijn en nagellak, versterkt PPC haar positie met producten die zowel effectief als gebruiksvriendelijk zijn.

Een van de innovatieve hulpmiddelen van James is de Vlekkenzoekmachine. Beschikbaar op www.james.eu/nl/vlekken, biedt deze tool gebruikers de mogelijkheid om voor meer dan 1500 verschillende soorten vlekken de ideale oplossing te vinden. Dit maakt het makkelijker om snel de juiste behandeling voor specifieke vlekken te kiezen. Op de foto hieronder Commercieel Directeur van PPC, Kevin Kroon met een display van James.

Om de James-producten aantrekkelijk te presenteren, zijn er diverse productdisplays ontwikkeld, geschikt voor elke showroom. Deze variëren van eenvoudige displays tot een stijlvolle interactieve optie met een iPad, die helpen bij het verkopen van de juiste onderhoudsproducten in jouw showroom.

Een belangrijk aspect van de James-producten is hun duurzaamheid. Alle producten zijn biologisch afbreekbaar en dragen het groene AISE keurmerk, wat de milieuvriendelijkheid en duurzaamheid van het merk benadrukt. Dit maakt de James-producten niet alleen effectief in onderhoud, maar ook een verantwoorde keuze voor zowel consumenten als professionals.

Interesse in James onderhoudsproducten voor jouw showroom?
Voor meer informatie over het uitgebreide assortiment van PPC en de nieuw toegevoegde James-producten of om James-dealer te worden, neem contact op via 0343 432 321 of mail naar info@plintenenprofielencentrale.nl.