De tijd dat vloeren alleen de basis vormen voor het interieur, ligt al lang achter ons, zo stelt Moduleo. Vloeren vormen steeds vaker een design statement in de woon- of slaapkamer, entree of badkamer. PVC-vloeren zijn bij uitstek ideaal voor het creëren van een luxueuze vloeroptiek.

PVC  blijft een topvloertrend voor 2024 vanwege zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Het bootst het uiterlijk na van natuurlijke materialen zoals hout en steen, maar biedt meer veerkracht en met geavanceerde printtechnologieën zijn de esthetische mogelijkheden vrijwel onbeperkt. De keuze in kleuren, vormen, formaten is erg uitgebreid. Met haar vloeren daagt Moduleo iedere interieurstylist en architect uit om een zo bijzonder mogelijke vloer te ontwerpen. Met de Moods collectie kunnen bijzondere geometrische patronen worden gelegd in persoonlijke kleurcombinaties. Binnen de Roots collectie zijn er naast veel hout en steendessins, ook designstrips die een bijzonder effect realiseren.

Een fijn bijkomend voordeel is dat deze vloeren dichtbij, in België op een bijzonder duurzame manier worden geproduceerd met veel oog voor het milieu.

www.moduleo.com