Floorify’s passie voor design en structuren kent geen grenzen. Zij gaan verder dan ooit tevoren en introduceren de nieuwste generatie EIR-technologie “Rawthentic” op hun rigide vinyl houtlook planken.

“Onze passie voor schoonheid, onuitputtelijke drang naar innovatie en technologisch meesterschap resulteren in een collectie nieuwe houtlook vloeren met levensecht design en een nooit eerder geziene natuurlijke en gedetailleerde oppervlaktetextuur, geïnspireerd door de schoonheid en robuustheid van hout.”

Dankzij de nieuwste 3D-printtechnologie kan er met ongezien veel niveaus van diepte en structuur gewerkt worden. Elke noot, barst, nerf, groef in het hout wordt onder de loep genomen. De wisselwerking tussen licht en schaduw creëert een optisch diepte-effect. Het resultaat is een ongeëvenaard niveau van verfijning met een veelheid aan intense kleuren, matte glansgraad, subtiele randafwerking, barsten en knopen, levensecht geborsteld effect en de ultieme plankvariatie voor een buitengewoon realistisch effect. De ultieme natuurlijke uitstraling van hout, tot in de kleinste details.

 

Rawthentic bevat niet minder dan 4 nieuwe houtlook vloeren, een mooie toevoeging voor de Lange Planken collectie (formaat 1524 x 22.5 mm): F033 – EIVISSA / F034 – LATTE / F035 – DOLLY / F036 -GOOSE. Beschikbaar vanaf augustus 2022.

Nieuwe interieurtrends vragen om nieuwe designs. Dat moet je Floorify geen twee keer zeggen. Zij ontwikkelden nieuwe tijdloze vloeren geïnspireerd op prachtige terrazzo en klassieke blauwsteen. Met Etna heeft Floorify zijn eigen vintage twist gegeven aan de klassieke blauwsteen look. De typisch blauwgrijze kleur, mooie afgewassen look, de natuurlijke fossielen en schelpjes die zo kenmerkend zijn voor blauwsteen geven je Floorify vloer een hele charismatische tijdloze uitstraling. Fan van landelijk of toch liever een moderne toets erbij? Met de trendy rigide vinyl tegel Etna heb je het allebei. Ciao Piccolo, de nieuwste telg binnen de populaire Floorify terrazzo collectie. Piccolo is een warm beige subtiele granito die door zijn zacht gevarieerd kleurenpalet heel erg mooi combineerbaar is met hout en natuurlijke tinten in je interieur.

Het mooie subtiele gespikkelde kleurenpatroon wordt bereikt door een mix van kiezeltjes, schelpjes en marmer. Naast dat het meer speelsheid aan een interieur geeft, is het ook prettig dat je door de spikkels op de vloer minder snel vuil ziet. De nieuwe tegels Etna – F031 en Piccolo – F032 zijn beschikbaar in XL formaat 600 x 900 x4.5 mm.